FOOOLK!

ja e så less på tragiska uppmärksahets beroende människor! folk snackar om en som om dom vore så myckt bättre själv, ja är den ja är o ja står för mitt! är det mitt fel att folk är avensjuka på mig för att jag VÅGAR vara mig själv.. är de så svårt att stå för stå upp för sig själv? d klart man blir mer respekterad av folk då man är sig själv o inte försöker elr utger sig för att vara någon annan.. de knas, de tragiskt, de hoppet helt enkelt!

folk blir gravida o röker hasch o snackar om att de inte kan umgås med de vänner som de har som "röker" fast personerna i fråga inte ens röker.. va e grejeeeeeeeeeeeen! är de du elr dina vänner som ska ta hand om barnet, de är DU! men självklart så förstår ja osäkerheten eftersom att vissa har svårt att ta hand om sig själv så de klart de kommer misslyckas med den stackars lillabarn som kommer till världen  som igenligten kom till för att bli uppvisad t folk om hur "vuxen & mogen" man blivit.. kom igen vi lever 2000-talet, ingen bryr sig folk skrattar ist..hur kan man ens vilja behålla en barn då man sitter o röker på heltid, bra liv.. jävla slut människa!
fuck dig o allt som har med dig att göra, get a life n stop tryin to live others!

FRIDAY

Ja kom precis t jobbet, värsta timeingen!
Igår va ja o jobbade första dagen på de jobbet, de gick bra alla va trevliga o de var kul oxå, värsta spel hallen!!!!
mina tjejerna kom förbi hos mig vi drack lite vin såddär myste prata om allt o ingenting .. d va as trevligt!
Z åka in till stan men ja pallade typ inte gå ut så vi gick förbi peezzy en sväng tog 1-2-3 öl o som vanligt så hamnade vi på max efter hahahaha.. fyfan asså dom här galningarna george & zheltor beställde så mycket mat satt bara ja tittade ja höll på spy! Sen så kände ja han som tog våran beställning så vi fick ju typ 15 chicken nuggets bitar 3 pomfritts 4 chilicheese 6 dipper, o självklart så fanns d original mål.. fatta ni att man måde dåligt av att titta o dom där dom gamade i sig ordentligt..  folk måste lära sig hantera alkoholm ja säger bara ja såg så pinsama människor ja visste inte om jag skulle skratta elr gråta.. ska fortsätta jobbaa nu
TACK TJEJER FÖR EN AS GRYM KVÄLL!


Lördag

Trevlig kväll igår, men är så otroligt seg idag.
Wiie nu får vi se om aik tar sm guld imorgon nere i götet!
Idag ska vi ha middag och gäster här på Ekerö, sen bär det av till helloweenfest i Solna hemma hos Dobrijevic. Haha ska klä ut mig till något riktigt roligt, visar bilder senare när jag klätt ut mig klart.


Dagen i bilder.






Familjen är värre! My lovely family nr 2.


Love u guys

Känner mig så sjukt lycklig, lycklig över alla dessa människor som står mig så nära. Har alltid haft stor umgängeskrets. Men med tiden har man valt sina äkta vänner och håller dom varmt om hjärtat.
Jag känner mig så lyckligtlottad, att dessa fantastiskt fina människor finns i mitt liv.

Lowe, Aida, Parnian, Andreas, Amar & Ebba!
All min kärlek till er!

Jag behöver inte hundra tusentals vänner, ni uppfyller mer kärlek i mitt liv än vad alla människor på denna jord skulle kunna göra...

Nej nu ska vi ut och käka på restaurang, lägger upp bilder sen på mina vackra älsklingar!


Fredagsmys

Nu är jag hemma på ekerö, skööönt! Får se vad som händer ikväll, antagligen stannar jag här. Men jag vet inte. På vägen till ekerö stannade vi och storhandlade, blev mängder med god mad och två boxar vin samt sushi, fast sushin var den ÄCKLIGASTE jag någonsin ätit, förstår mig inte på idioter som köper sushi på matbutiken, Detta var FÖRSTA och SISTA gången jag gjorde det.
Skriver sen fuckers.




Sprang runt och fjantade oss i butiken


T<3L

I love tess<3<3

Fridayyy

Helluuu, igår var jag och Lowe hos amalia och festade till de lite. Trevligt trevligt. Sen drog jag och Lowe och busade lite *hemlighet*.
Egentligen skulle vi på kryssning idag, men jag orkade inte gå upp klockan fem på morgonen... hmmm...
Vad händer ikväll då? kanske parta lite? vi får väl se!


=)

ja tänkte ta o berätta lite om hur min dag sett ut.. ja va ju hos farmor vi alla käka frukost tillsamsn som vanligt, invandrare.. alla tillsamsn! sen så åkte jag o brorsan mot sthlm city, så nice har saknat min stad som fan har knappt hunnit va där känns de som dirket efter oslo jobba ja sen åkte ja t uppsala.. känns som ja inte varit hemma på en evighet!
ja möte upp doris o doreen vi gick till john chris käkade pasta sallad, fick först vänta as länge på min mat deras blev klar långt innan sen när ja väll gick den så såg ja rutten sallad så ja fick vänta ytterligare en stund.. o smaken va väll helt okej, låt inte ÖGON lura.. den såg så mycket saftigare ut än va den smaka haha..
vi satt pratade om USA och skolan livet osv..

ja o doris gick o möte upp min styvpappa som skulle följa med oss på mötet med företaget vi ska åka till USA med så vi fick lite information o hela fadirullan ni vet min papz vill inte slöppa iväg mig utan att han är där o ser till att han fåt rätt information så ja inte åker o de knasar sig, så de är 100% förståligt o uppsakttas otroligt mycket..
mötet gick ju somsagt bra, bestämde mig helt för att åka alla var nöjda o glada..

ja o doris gick runt i stan kollade lite kläder o hon shoppade lite sen åkte vi t söder o skulle handla lite mer klockan sprang förbi oss typ, hängde inte med i svängarna!
runt 21 så mötte ja upp min mami, papi o bror vi gick på Bio MJ-That's It, shiit asså om han hade gjort sin show den hade blivit brutal ingen lek säger jag bara.. han är en jordnära speciel man..
King Of Pop,
big ups!
de va ju inte rikigt en film men de visade hur de skulle vba på hans sista show osv..värt att se!

vi åkte o hämtade upp zheltor så kom bi hem ja byte om så sen iväg t gymmet, galet skönt! har bestämt mig för att börja promenera hem från mina jobb istället för att ta tåget, beach 2010 ni vet ! hahah..
vi får väll se hur de går med denna svenska kyla haha..

ja jobbar hela heljen men på sönndag ska ja se matchen, tar A.I.K guldet?
nu måste jag sova är helt slut..


Oslo var grymt men inte lika nice som att få träffa min lillasyster :P

 

 


ayeeh

nu ere dags att ta tag o bloggen lite så inte valpen tess flippar över.. hahahah
som sagt har varit borta denna vecka så har knappt haft tid att sitta vi datorn.. uppsala va riktigt nice, familjen samlad igen skönt faktikst min lilasyster har blivit så stor shiit.. vi satt snackade om allt o ingenting o spelade kort som vanligt.. tradition me den sidan av släkten, hade saknat min pappa o dom as mycket. min farfar har blivit gammal men han e fortfarande krigare, vi skulle gå ut o handla o ta en promend ja han o brorsan ja hade på mig halsduk, mössa, vantar, uggs han hade öppen jacka o en tröja under ja började undra om han inte frös men icke sa nicke han tyckte de va nice o ja höll på dö hahah . han va me i militäeren engång i tiden.. MAJOR!

idag ja va på ett möte som ja väntat på, o nu har ja bestämt mig .. ja åker! im out !
LA here i come babyyy!!! dirket efter studenten i juli flyttar jag om ingentin händer där i mellan..
jag o 5 andra tjejer fast de ja o doris som kommer bo tillsammasn d kommer bli så nice.. Lowrider o pepparkakan överväger fortfarande om dom ska med dit men de lutar åt de håller, hur ska dom klara sig utan ja o doris lixom?u tell me!!!!!!!!!!!!

de lite stora saker som kommer fixax nu innan ja åker..nånting jag har väntat på i år o dar känns de som men nu är tiden inne har fåt min tid så d bara köra igång hela processen som kommer va smärtsam jobbigt men värt..
ni som känner mig vet vad ja pratar om o till er resten ni kommr hajja allt sen..men nu är de dags, o allt känns så bra.. min liv vände allt är på väg åt rätt hållt, mina drömmar är på ingång kan de bli bättre?

ja har en tredje jobb på ingång, helt random hitta min kompis på cafet o den jäveln har blivit chef så vi får se om hon kan sponsra med lite extra jobb.. dags att spara pengar för de kommer bli tufft som student i USA, but its worth it!


-ONE-
keep it in the family


Åland imorgon

Imorgon bär det av till Åland med syster och farmor!

Saknar mina två piercingar!!!


Torsdag

Kom hem nu efter att ha varit hos parre i flera dagar, lite ångest att komma hem. Parres hem = mitt hem!
Gick förbi centrum då jag var på väg hem, hämtade mitt leg på banken som kom idag, nicenice.
Nu ska jag ta ett lååångt bad och fräscha upp mig från topp till tå, ska dränka mig i dofter som victoria secrets och annat, älskar dofter!

Ikväll kommer Lowe hit, vi har planerat i år och dar att hon ska komma men det har aldrig blivit av. Men nu får det fan bli av! Love u girl. Men kommer sakna min parre inatt! buhuhu.



Juste armbandet på bilden är ett silver armband som jag och Ebba köpte det står tro,hopp och kärlek på det, vi köpte ett varsitt som kompis armband. Tyckte vi skulle ha ett sånt hihi


Brunch



Jag bjuder på två bilder från igår!


Berny pålsson


Det här är en gammal bild på en tjej som heter Berny Pålsson. Känns så hemskt att se bilden då där hon skärt sig och säkert var påtänd. Varför gör människor såhär mot sig själva? vad är det som får dom att må så dåligt? varför föds en människa till att utstå denna smärta dom har i sina liv. Dom plågar sig själva till maximal smärta, why? jag kan inte förstå... Tycker så himla synd...
Berny har nu fått hjälp så hon mår bättre i dag, jag  har även följt hennes böcker och resan igenom hennes psykisktsjuka liv, och vad de verkar som i nu läget så mår hon bra.


Did u ever


Morning

Hejhopp! Fan man är uppe med tuppen idag efter en festkväll igår,fest och fest... Jag och parre drog in till stan och mötte upp några grabbar och tog ett par öl med dom, vettefan vad som hände. Misstolkningar hit och misstolkningar dit. Yeye whatever sånt som hör till när man dricker alkohol! Annars var det väl helt okej.
Nu är det ju lov samt så var det lilllördag igår, då är det okej att dricka? sen kan vi ju skylla på att det var match också AIK-ÖREBRO 1-1. Nu ska jag upp och klä på mig för att hämta mitt ID kort som kommit.

Inga bilder tagna från igår, lite boooring faktiskt. Jag älskar bilder i bloggar


Livet är en fest!

Bybye, partykväll ikväll. Ses imorgon kära läsare, hoppas ni har ett bra lov!


Joel Charles Kinnaman !!



Som parre säger "han har gett ordet sexig ett ansikte" mums!


JAG SA JU DET? STALKER


top 10 stalkers

Stalker nr uno: aka främling - riktigt äcklig, typ 32 år, iranie/armenie. VARNING!
Stalker nr två: killen från fittja aka ferhat, ca 22 år,fattig och efterbliven
Stalker nr tre: sorry bror du hamnade på listan
Stalker nr fyra: en cool huligan springer efter parre "jag vill bara vara med dig snyftsnyft"
Stalker nr fem: huligan nr2, ringer och utger sig vara parres polare,bölar och säger "jag älskar ju dig"
Stalker nr sex: WANNABEE huligan cashar upp allt och har stalkat i två år, GET THE POINT?
Stalker nr sju: aka gubben "jag är bara 33" hahaha men dock flinskallig samt har höftproblem
Stalker nr åtta: yttligare en huligan, svara jag inte dom 5 första svarar jag inte på dom 1000andra!
Stalker nr nio: aka albytattare, en fyllepuss för fem år sen och killen tror fortf att de finns en chans!
Stalker nr tio: Martin från Örebro, pfft tur att man bor i Sthlm igen! "hejmittnamnärmartinjagsökertess"

Okej nu har vi listat våra top tio favorit stalker genom dom senaste fem åren, mycket skratt när man tänker på vad dom stackars killarna gått igenom för oss. Vissa fastnar hårt och vissa är bara desperata eller efterblivna. MAN RINGER INTE MER ÄN 3 GÅNGER IFALL PERSONEN INTE SVARAR, speciellt inte 30 sms på en natt dock utan svar... Det sista en kille ska göra ifall han vill haffa en tjej är att STALKA ELLER FRÅGA: Ska vi mysa idag?... efter att man bara träffats EN gång tidigare.
Om tjejen inte givit dig sitt nr, då vill hon inte heller att du ska ha det.

Det verkar dock vara en trend att huligan killarna stalkar fast dom har flickvänner, med tanke på att dessa 3 av 10 var huliganer och alla 3 har/hade flickvänner. Hahaha



Cause now Im that bitch,
Youll never get to uh.
Cant get what you want, so youre acting like a punk.
You were too fly then, so fly away now.
Now Im that bitch, and youre just a clown

Onsdag



ABC kolla vad fula dom E

Tja bloggen, dålig update från igår. Igår blev det en hel dag på stan med ebba. Vi käkade och fikade. Hahah så fick vi gubbgreker efter oss, riktiga snuskgubbar fan 45+are... hmmm!
Mot kvällen mötte jag upp Parre och softade hos en kompis framför alla roliga program som visades på tv...
PS. vi fick se anna boks tuttar! NOT OK! hahah abc kolla vad fula dom e.
Sen dog vi hem till Parre och sov, deckade till en film som vanlig. Men uppe med tuppen och väcker parre.
Har blivit sjuk så kan inte jobba, fyfan va booooring!!


Morningpics:

abc va fula vi också e. hoho morningmorning.
Btw pics från igår med Ebbsi

Choklad och muffins på fiket, och en bakadpotatis med någor röra till dinner. Gott men en riktigt onyttig dag verkligen... Usch och fy smisk på mig!


@ work

Ay bay bay, this is how we play, microphone check, check 1 two!

Sitter på jobbet e utråkad som fan, ja va köpte presenter till min babysis.. en as söt rosa hello kitty pyjamas och en nalle =).. har inte sett henne sen hon va typ 2-3 månader inte för att hon är så gammal nu men dom växer ju grymt snabbt nu är hon lixom 9 månader.. men de ska bli riktigt nice att träffa min farfar som ja inte sett sen ja va typ 10 .. o pappa såklaert har saknat dom otroligt mkt !..

Ja har inte bloggat alls under tiden ja var i norge men satt knappt vid datan o ja ville inte heller slösa tid framför datan utan hellre softa med vännerna!

Samma sak är nu när jag åker till mina släktingar kommer ej ha tid, så de kommer komma mkt på engång då ja är tillbax.. har mycket mycket att berätta hohohoh.. tess min älskling får underhålla er!

 

Zeljka min mami, kamelryttare, gullegris elr whatever du vill kalla de ja e stolt över dig .. vi ska träna sönder då ja e tillbax!

 

En fet kyss till min barn Therese Valpen Tinky Wicström Winky, my love, igår ja ville bara äta upp dig pussa o krama sönder dig då tårarna rann från din kind, ja kommer aldrig lämna dig helt d bara one call away o du får komma hälsa på mig anytime så länge du sköter skolan!

 

U GUYS CAN MAKE IT TO THE TOP, I BELIVE IN YOU!


back on track

im back on track haters!!!
norway was awsome, skit stad värsta horsarna men sällskapet va top 10 hafflaa!!
hinner ej uppdatera så mkt för jag måste åka in till stan träffa upp tshibangu & nicknack sen jobba o därefter åka till uppsala till träffa min pappa lillsasyster, farmor, faster o min farfar som kommit straight from Iran.. hahaha:)..
är tillbax på torsdag o då ska jag på möte om min blivande framtid...

har bokat biljeter till Disney On Ice, måste dit varje år hahaha.. barnslig? nej!! ska ta med min gudson och brorsdotter :)..

slänger upp någrta bildern från heljen, mer kommer!




see u later fucking haters!

Goddag!

Vaknade vid elva idag, vaknade upp brevid parre, hon sov här inatt. Myspys. Nu är ebba här och parre på möte.
Vi lagar mat, mumsi! BTW. Den 12 november smäller det!!!!!!!!! Jag är så lycklig för min älskling Aidis skull, MIN BABY!

lägger in ett inlägg snart, håller på med maten pussinuss


Frukost ala Parre


Käkade nyss frukos, mums! Ville ha ghorme sabzi men vi hittade den inte haha. Just Parres pappa är rolig han, han kommer med värsta hightech grejerna, han ba "ta denna den har tre fläktar". Han tycker parre är en sån data nörd så han går och köper nördprylar till henne hahaha!


MORNING!!

Godmorgon, ligger brevid parre i sängen. Nyvakna! Vad händer idag då? hmm jobb för min del, usch hatar att jobba! Jag ska gifta mig rikt och sitta på mitt feta arsle och inte göra ett skit hahaha, folk gillar att jobba?
 "man måste hitta rätt så äre skit kul"
Bullshit jobba är fan det tråkigaste som finns. Är det inte roligare att bara slappa?
haha jag känner mig så jävla lat alltså!

Måste ringa Aida och bestämma träff, så vi kan åka tillsammans. Pussinuss


@ lan hemma hos Parre

Hemma hos parre, vi ligger i sängen med en varsin dator och gör massa konstigheter.
Hittade två underbara bilder på parre



Nu ska jag sova! Nattinatti PS. du springer runt i mina tankar och gör min hjärna galen!


<3

U shot me with happiness and i bleed joy.


hihi pusssssss



Älskar när jag ska ha hemma kvällar hos mig, undra hur många jag alltid säger att jag ska ha men aldrig har dock? haha nu ska jag cykla iväg till Parnian med datan och chilla galet.


Sunday!


Riktig bakisdag idag... Blir hemma mys med syster, och nya älsklingarna naturdiet shake.
Jag tänkte lägga ansiktsmask ála Zandra med ägg och grejer, hmm låter wierd men ska testa, har fått riktigt dålig hy helt plötsligt. Sen vill jag informera om att AIDI är back in town!


Sunday

Fyfan för söndagar. Riktig ångest efter igår hahaha!! Kvällen började på ett riktigt fräscht ställe i rådhuset, Bella och jag tog fem drinkar var där, därefter mötte vi upp hennes kompisar på starbar. Blev där i ca en halv timme max, tog en öl och så. Och efter det så drog vi till grodan på östermalm, så helt plötsligt kommer Aida's bror Janoh dit. HAHAHA jag tror fan inte jag ska dricka igen, alla försvinner, jag är helt själv kvar klockan tre på natten, alla är borta och jag skit full, skulle sova hos en kompis i stan men han somnade, assoooo jag vet inte va som hände, är iaf hemma nu... Såg på min lur att de sista samtalet jag ringde var klockan sex på morgonen blir riktigt skrämd faktiskt, va fan har jag gjort ute på stan tills dess? haha men men, nu ska jag äta en feeet frulle. Pussinuss








HEJ BLOGGEN PARRE HÄRA

tjaa nu e jag o fejdi hemma hos mej efter en partynatt haha, liiite slitna kan man säga men jag har precis tagit en dusch och fräshat upp mej, o tess e i duschen nuuu....... ja vad ska man säga det e höstlov nästa vecka vilket betyder mkt o göra haha så vi har bestämt oss för att ha en riiiktig mysdag här hemma o ba vila upp oss inför kommande vecka......

i-lands problem numero UNO just nu e nog vad vi ska äta haha men det löser sej nooog =)) kjndkndlkds

TRÖÖÖTTTT.... när tess e klar laddar hon nog upp bilderna från igår hihi

ja men det va allt för mej men i will be back again!!!! pussinussi




Bilder från igår..


Grabo gästbloggar hos Tinky.




De här borde kunna locka fram både lite skratt och irrititation.

Sitter hemma hos mig med Tinky och blev just tvingad att gästblogga.

Så jag slänger ur mig lite roliga åsikter.

Åsikt 1: Tinky har faktiskt ett rätt oförtjänt rykte ute i stugorna, det lovar jag att stå för även imorn. Jag gillar henne.

Åsikt 2: Göteborgare är ofantligt osköna.

Faktum 1: AIK`s Grabbar kommer äta allt nu i vinter.

Nu sitter hon och tjatar att jag inte får skriva mer så tack för mig.

// Grabo



Myskväll med mamsen och Parnian

Ikväll verkar det bara bli myskväll. Har pratat i timmar med mamma om allt och inget. Och nu blev det sushi för hela slanten. MUMS!


Jag blev smart?

Har övergått från Ben&jerrys till Naturdiet shake. Köpte fyra stycken idag, två till idag och två till imorgon. Sen får man fylla på förådet igen. Kom på att jag ville gå ner 8kg men det kan man ju inte med Ben&jerrys hahaha. Ja vill slinga mitt hår mera, får försöka tvinga min älskade mor att betala för det hihi.

Dessa är mina nya bebisar!


Morningmorning

Morning morning snyggningar! Whatz up?
Jahaja fuckers vad händer ikv/fredag? Jag vill festa, hoho!
Men det kanske dock leder till en hemma kväll med Parnian framför Idol?


Bästa


4 km jogging



efter all glass ätande tog jag och ebbsi en joggingtur på 4km!


Kista

Hejhopp bloggen, kom nyss från kista. Var där med Ebba och Simon och käkade hihihi.
Men sushin va fett dålig.


Dessa blev det idag :)


TORSDAG!

Nu är Aida påväg eller i NORGE! fan det måste vara galet kallt i det dära landet. Shit skulle aldrig kunna bo där assooo... Nu ligger Ebba i min soffa och sover medans jag sitter och lyssnar på musik och har ångest över fucking Sverige vädret!!!!!!!!!

Vi ska nog dra och köpa Ben&Jerrys hahahaha



BUHUHU DON'T LEAVE ME

Sitter här och är halv ledsen, känner för att släppa en tår eller två. Fattar inte att det är sant, min baby Aida kommer lämna mig i fucking FYRAAA ÅR!
Vet ni hur det känns? asso har fortfarande inte fattat att det är sant. Men är glad för hennes skull, detta är ju fan allas dröm. Im comming to baby!
Asso fattar ni att Aida lämnar oss, vem ska jag nu vända mig till? my bigsis is leaving... Mitt hjärta kommer bli helt tomt, jag kommer dö. Rena rama självmordet, kommer aldrig palla. Fan asso kan inte ens beskriva hur det känns, känns bara helt overkligt... Min älskling asso... Blää...

Jag älskar dig miss Raha!<3


Onsdag

Jahapp vad händer idag då? Vill typ göra något kul!! Men vad?
Hände nyss en sak i klassrummet, började bråka med en kompis. Men pass på det........
Ska på jobbinfo idag på det nya jobbet vid halv 3. Så måste gå tidigare från skolan!
Har inte så mycket att skriva om här i bloggen idag. Kanske lägger ett nytt inlägg ikväll när jag är hemma.


enjoy yourself

tänkte slänga upp lite bilder från heljen eftersom att ja är så värdelös på att göra de, har typ aldrig min data då ja bloggar så de brukar bli svårt.. o ja vet d skit tråkigt en blogg utan bilder, i hate it so i know u hate it..

keep it in the family




ENJOY YOURSELF

music n me



love it, enjoy it!

packat &klart

alåhaa, kom hem för en stund sen va ute på vift med zheltor a.k.a biltjuven hahah.. vi skulle träna men icke sa nicke jävla chipchopare fyfan, fucka hela skiten lixom!

efter jobbet möte ja upp zheltor vi fixade i ordning väskorna fyfaan min väska väger fan 11 kg o ja ska va borta 4 dagar, men allt som är packat är nödvändiga saker .. sen har vi min o pepparkakans presentväska som väger 13 kg öppnar vi den så kommer vi aldrig kunna stänga den hahah..

imorgon ska jag upp t praktiken kl 8 slutar 4 så tänkte ta en runda i stan handla lite innan jag börjar jobba kl 5..
efter jobbet ska ja möta doris vi ska planera inför våra kommande planer i juli, därefter ska pepparkakan hämta upp oss köra mig hem så ja kan hämta väskorna så ska ja sova hos han eftersom att hans mamma kör oss till arlanda på torsdag morgon.. ja ser fram imot att åka som fan.. kommer bli awsoome!!!

nu måste jag sova så ja tar mig upp på morgonen, brukar ju ha svårt för de krävs 10 larm för att ja ska kliva upp, hoppet hahah!..

see u later haters!

 


@ work

Valpen snckar om Ben&Jerrys hit o Ben&Jerrys dit, själv så äter man typ 4-5 skedar sen så ere kört! Min mage goes ups n downs.. en laktos intolerant jävel e va jag e and i HATE IT!

jag stressa för att hinna äta innan jobbet, o nu ja har galeet ont i magen..billys veggie pizza, toppen lunch?
Elr inte! Men de va de de blev för ja höll på dö av hunger hade inte ätit på heladagen fan..

igår så träffade ja upp zeljka vi skulle gå träna men ja kunde knappt gå elr prata ja va som en deadwomen walking, ve övertrött min kropp palla ej jobba så här mkt sen att ja måste plugga samtidigt de knas! Ifall den där trasan bombar min lur mes ms o lägger typ hot att ja ska träffa upp henne direkt ja slutar hon kolla upp mina tåg o allt hahaha o va vill hon?

Jo de ska ja berätta

I lördags samlades vi tjejer hemma hos min bror Zheltor, Kirilufsen & filip&filip vi skulle bara myspysa, käka pizza kolla på film sådär..

Va händer efter en tag runt 11 tiden så hör vi värsta ljudet utan att driva d va djiiin elr spöken
 *knack-knack-knack* på närmaste trähuvud! Efter en stund så hörde vi ljud igen till o med kira börja skälla o hoppa runt o ha sig.. zheltor blev så rädd att hon ville gå hon börja bomba min brorsa lur o ba  ”kom hem d spökar ja vet inte  vad” vi alla gick där ifrån grattade filip på köpet för den va efter 00.00 men nu av nån underlig andledning så tro hon de va filip&filip som drev med henne hahahahah ..hon höll på äta min hjärna då också o ba d du aida ja vet o min mobil o allt låg framme o ja ve helt slut i huvudet..

 

Vet ni va hennes svar sen då ja sa d inte va ja o underbart hon fåt de ifrån då har den där grisungen gått runt o funderat spekulerat o analyserat i 2 dagar o kommit till underfund att de va vi.. vilket inte stämmer då!. Ahahahah

 

Ska fortsätta jobba nu


GÄÄÄSTBLOGGAR

HEEEEEEEEEI bloggen, parre aka MISS P som tess ibland skriver så fint hära haha IN DA HOUSE.
Att blogga e inte riktigt min grej men lets start med 3 viktiga fakta

- In Flames ÄR världens bästa band
- Om gud hade en röst, skulle den låta som In Flames musik
- Du kommer att bli min en vacker dag, Anders Fridén!!!


Det e så jävla kallt o grått ute, skulle va najs o kunna sticka iväg på semester me fejdi o softa på nån tropisk ö...men lågkonjukturen har infekterat våra konton :( "önskar vi hade lika mkt pengar som tomictomi" som vi brukar säga haha den liraren verkar ju ha det lätt som fan :O ska flytta till lägenhet på strandvägen för 20lax i månaden, köpa en päls för 70lax till sin mamma och e stammis på NK :O:O:Oköpte EN halsduk där o grejer men han brukar ju visa bilder på saker han googlat som FINNS på NK som han faktiskt SKA köpa så... things we only dream of....HAHAH men ne som vi säger money cant buy class ;)

Jaa vad finns det mer o säga...om du e lång, snaggad, snygg och tatuerad och ba händelsevis ser det här ring mej =)) hahah.

o nu blev det skrivstopp, e inte så kreativ :( men I WILL RETUURN det här var ju ganska kul höhö
peace out, xoxo parris







JAG ÄLSKAR ER

Fick min ben&jerrys av min bror när jag kom hem :D! Och fick också mitt nya bankomatkort. Nordea känns bättre än swedbank, men kommer använda båda.


Yes sir

Sitter i skolan, slutar halv fyra. Ska hem efter plugget och softa med mina älsklingar. Nya Ben n jerrys fast i annorlunda smaker, några jag inte smakat tidigare. tar bild sen och lägger upp!

tess <3 ben&jerry's - true love hahahaha

Gynning o Ben&jerry's !


haha


// F UR EX. Tinkyy


HAHAHAHA


=)

Min BABY är back on track, i don’t get it!!!!!!

Sen så va tess på intervju på min jobb o ska på info möte på onsdag så man kan säga att hon fått jobbet !! CongratZ my little puppylove! <3

På måndag ska ja på intervju på ett annat jobb, de dags nu hårda tag måste jobba in cash moneey floooz u feel me daawgh?

Im out, livin up to my dreams! Like I say -Sky’s the limit n the world is yours! Get it!


Älsklingar

Inge liv utan Ebba eller ben&jerry's ! hahaha


The day...

Jobb intevjun gick bra. Nu är jag hemma med Ebba, vi ligger i sänegn och kollar tv. Tidigare lagade vi lite mat...
Orkar inte skriva så ni får se min dag i bilder.





@ work

juicyfine min sockertopp sitter breve mig o är helt dööd, ingen av oss palla jobba typ.. hahahah
akta så vi inte ringer hem t er era hygenor, för då jävlar smäller de, fattaru de din jävla kamelryttare!!!
hahahahahahahahahahahahah


skadade neger

Check 1 two, microphone check! Whatsup with u suckers?

 

Ja sitter på min jobb e as trött, somnade i telefonen kl halv 5 o ja gick upp kvart i 7 fixa i ordning mig gick t min praktik.. sen då ja sluta så möte ja upp juicyfine o nu sitter vi på jobbet.. min dag har varit skit bra, har checkat in folk ja e grym asså har lärt mig deras data systemet d helt sjukt, har knappt varit där 2 veckor.. e så stolt över mig själv =)..

 

Mikoos ringde mig för en stund sen ja trodde ja skulle ramla av stolen, ja höll på skratta hjäl mig.. lyssna va den här skadade människan gör för nåt..

Han står på flygplatsen o väntar på Dee’s flyg ska landa, han har på sig en skylt med Osama Binladin på o Barack Obama.. o självklart så landar negers flyg senare så han har väntat i 2 timmar.. de kommer fram 4 blatte vakter o ba ” du ta bort de där, folk har klagat man kan inte ha sånt här” mikis svar” vi har yttrandefrihet i sverige, ja får ha på mig vad ja vill! snälla  vem fan kan göra såna här flippade saker om inte den där trasiga negern mikis!

Hahahahahahahahah assså OSAMA BIN LADIN SKYLT på en flygplats ja finner inga ord ! Shiit d bara 3 dagar kvar sen åker vi, så nice!!!

 

Studenten i juni o om gud vill så är ja borta i juli.. tell u guys later i got big plans!

de e så mycker som händer i min liv just nu POSETIVA saker BRA saker, ja gjorde mina framtida val igår och idag fick ja besked om en grej som jag väntat på länge.. mer säger ja inte för folk kastar ögon.. men inom kort så kommer ja explodera o ta ut med harmoni o känsla elr va du vill kalla de! =)

 

Vissa lyckas i livet och somliga INTE! Vissa röker hasch o väntar på bättre tider medans vissa kämpar för att nå till TOPPEN!

suckers mc’s nää fan de inget fel med folk som röker hasch o väntar på bättre tider.. men me tiden kommer hoppet, om de inte redan börjat.. hahaha!


Godmorgon!

godmorgon bloggen, jobbintervjuv vid 10.00! Till ett annat jobb jag ska börja med. Sen bär det av till skolan, börjar halv ett. Efter skolan idag då ska vi till ett tattooställe och sen till gymmet. Ja uppdaterar under dagen.


Mina älsklingar<3


Jag kan ju ÖÖÖRR vara nyttig när ben&jerrys existerar. Mums köpte fishfood och cookie dough idag!
Nattinatii // tinkywinkyyy


Love!


yeeeeeeeeey

mer bilder från heljen kommer senare, har haft rikigt mig att göra idag..
de enda ja kan säga är att de bärja hända grejer, ja har snart nåt upp till mina mål..
hejdå sverige? mjaa tell u guys later ska åka förbi min bror med massa god mat nu


Sunday

Hejhopp! Nu är jag hemma i lugn och ro efter helgen. Igår var vi och förade hos en kompis i nockeby sen drog vi till stan och träffade upp vänner inne på hardrock, därefter kom Jacob o hans vän och hämtade oss så blev de efterfest i Duvbo. Slutade med att alla blev sovandes kvar där!
På dagen skjutsade dom hem mig så drog jag med mamma o syster till C och köpte ett par skor samt käkade. O här sitter jag nu, helt slut. Men städa måste jag göra! JA ORKAR INTE!


så feet video !

this is some heavy shit, check it out!
Nintendo 8-bitars!

ja svär jag har aldrig i min liv sett en sånhär fet video shiit den e så grym...
big ups t Pato Pooh o hans feautering artist Adam Tensta.. aftonblöadet går ut med att de adam tenstas nya låt tillsamans med Pato Pooh fast d var tvärtom elr hur var de?

CONGRATZ TWIN

ja skulle igentligen gåt hem t min twin della som fyller 21 idag, CongratZ baby! men jag kände få ja vaknade hur dåligt ja måde usch skulle ja se alkohol skulle ja spy så vi besaätmde oss att ta de nån annan dag :)..
strax kommer filip hit vi har köpt massa gott så d blir mys med nån skön film tillsammans med flickorna, tess kommer kanske förbi oxå..

de finns en video ja vill lägga upp som är så feeeeeeeeeeeet ja döör! men ja ve tinte hur man lägger upp tess lärde mig engång men ja glömde lika snabbt bort haha :P..

bilderna från igår kommer, har ingen sladd här deden...

FÖDELSEDAGSBARNET HON SJÄLV!

va säger man

nu e ja o zheltoor hos broor o kollar AIK-GEFLE, kom igen svart guuuuuuuuuuuult!!! vi va o hos tshibangu en sväng hämtade upp lite saker, så ja passade på att leka lite me nicknack.. såå sööt hon är!!
asså d här är inte okej, nu när ja sitter o skriver så tänlkt eja sätta upp min hår,så känner ja att min hår sitter fast i tröjkragen ja tänkte WTF så ber ja min bror kolla så ba "aida du har en hel dumle i håret" ahhahahaha asså jävla neger skit unge hahha så har hon kletat i dumlen hon åt i min hår .. hahahah uuuuuuusch d som e mest ångets av allt är att jag fick klippa bort hahahahahaahahahah... but i stil love her!

ja sitter här o funderar o ja förstår inte vart värden är på väg alla tycks vänta på andledning till att dumpa folk i sjön hahah d knas.. fan va drygt t måste kännas att majoriteten av befolkningen man känner ogillar o väntar på att du ska gör bort dig för att sen kunna säga i din face att de över o att de pga av ditt eget beteende.. asså ja tycker verkligen jätte synd men de somär mest synd är att folk aldrig lär sig..
faaan folk vill hokka upp med sina family members ja vet inte vad, orrar sig på dansgolvet typ torkknullar, gör allt för att få sin uppmärksamhet..

tell me someone, where the fuck is the world going... ups n downs, round n round... its a disaster!

hahahah

hahahaa måste bara berätta en rolig grej som hände igåår, när vi va på väg från peezzy så va vi på väg t en kompis såå hopppa ja upp på tess rygg hon springer med mig sen så hoppa en kilkompis upp på min rygg ja tess ramla baklängees å rumpan o ja flyger över henne med ansiktet före i backen o han över mig hahaha asså ni skulle sett d va heöt katastrof, tess arsle ni ska se den ahhahahahahahahahahaha...


ska åka med zheltor nu t stan fixa lite grejer sen mot trakterna igenför ikväll blir myskväll finns ingen ork för annat.. bäörtja bli gammal hahahahahahahahaha...


Vilken jävla kväll

Ahh shit, im out. Helt slut verkligen! VILKEN JÄVLA KVÄLL. Fan vad roligt vi hade det om man tänker efter, kvällen började med födelsedagsfirande med god mat och tequila shots! haahaha stackars mig blev helt full sådäraaa.
Sen vid halv två skulle vi träffa en vän på haga, så vi taggade dit och tog en öl. Eller en öl? hahaha två kannor på två personer. Hahaahahahaa aa de e sådär du vet, nu när man e katt folk dom serverar fett. HAHAHAHAHA, fett kul. Nej skämt och sido! Ikväll blire utgång för mig, ska iväg med Parre nu och kolla fotbollen hos en killkompis och hinka lite, o sen in till stan o möta andra killkompisar o hinka lite mera.
Aouuuuwwwwwww va knas de va igår, trodde jag kom hem tre, men icke sa nicke ja va hemma typ 6-7 i dunno. Checkade telefon listan, jag hade gått lös på samtal till folk hahah de blir så när alkoholen tar över.
Shit asso vad ooooont jag har under min rumpa/ baksida lår.... Det ser ut som om jag blivit gangbangad av 40 gambianer när jag går. Men så var inte fallet, utan fallet var så att folk dom gillar att springa o hoppa upp på ens rygg så man flyger,ramlar,sitter aa jag vet inte va som hände hhahaha men ont har jag! ONT! O Aida hon ... HAHAHAHAH ja dör, min lilla älskling säger jag bara!!!!

OCH FOLK DOM GILLAR att kidnappa en, shit hahaha dagens människor! ^^

så fort aidi är hemma från Zeljkii kommer bilder upp, kan tänka mig att ni vill se, vem vill inte? eller ni kanske komme bli lite avundsjuka på våra underbara liv hahaha.


baaaaaaaaaaaaaakis

ja e så bakis helt hjärndöd, ja tro ja vakna upp full.. shiiit asså plockade på mig massa mat, tårta, kladdkaka, läsk o rullade ner t xheltor fyfaaan asså ja orka inte ens skriva.. de enda ja kan säga är att min pappas 60års kalas va på topp!!!!!!!!
skriver mer sen o lägge rupp bildern, ..

tess, zjelka o ja e slut som artist för 3 v frammåt shiit sånt som händer då man inte dricker varjehelj haahah!


<3


Bebbsi

Wiiie håret blev fint, men ska färga i veckan en gång till lite ljusare :)
Fyfan vad jag saknat min Ebbsi, helt galet. ÄNTLIGEN är hon i mina armar igen, och denna gång släpper jag henne inte!


baby!

Slutar snart, fett skönt!!! Ser att Tess är ii farten med bloggandet hon lägger upp de taskigaste bilderna på mig på köpet, man tackar bockar o bugar hahahahah!
Ska åka förbi tshibangu  en snabbis o hämta en bag som jag ska ta med t Oslo för alla mina väskor är antingen förstora, för små eller helt värdelösa för att ta med sig..
seen ska ja möta upp min Baby T o mysa litee!!!
  
Ja blev så glad idag då ja satt o åt lunch fick ett sms från han där de stog
” nicole ropar din namn helatiden
fasters älskling blir så stolt över henne, hon är min guldklippa!

Kan ni tänka er på hennes 1 års kalas så sa hon mitt namn för första gången d helt sjukt att hennes fjärde ord efter titta, mamma, pappa så är de Aida, d känns i hela kroppen speciellt när hon säger d framför mig, shiit säger jag bara !
En gång hade hon vaknat på morgonen så hade hon ropat mitt namn 3 gånger berätta hennes mamma..
Sen nu förra veckan hade dom varit inne i stan så hade hon ropat min namn igen ..


ja blir så glad varje gång dom berättar såna saker för den där skitungen hon min första brorsdotter o jag skulle vända upp o ner på jorden för henne ja tar henne som min egen dotter, de jag skulle göra för mina barn kommer jag göra för henne.. De ska bli mysigt o träffa min lilla charmtroll en stund ikväll hoppas hon är vaken annars får ja gå ge henne en nattinatt puss från faster!


bowling on fridaaay!

Ja vill sluta, e helt död i kroppen har druckit 4 koppar tee men e fortfarande rostig i halsen o urinblåsan vill explodera hahaha! Men ja slutar iaf snart så d niceee.. imorgon så ska vi dra ett gäng o bowla de kommer bli riktigt kul, e trött på att alltid gå ut festa så ja har typ strejkat  har inte varit ute på en evighet..
så d dags för d snart också men tycker endå d mycket trevliga att hitta på olika aktiviteter som typ bowling o sånt.. så de kommer bli grymt roligt vi tänkte ta nåra drinkar innan vi går dit, elr aa d lär väll sluta med Öl ska inte leka ”fin” för ja älskar öl.. hahahaha  efter bowlingen är typ planerna att gå sätta oss på nån nice krog i stan o umgås bara ..


Torsdag

Kom just hem från stan, var där med Aida och Ebba, sen så kom Parre också.Just nu ligger jag med Ebba i sängen och bloggar. VI har just färgat mitt hår, ljusa slingor :) I stan drog vi och käkade på BBQ, alla tog en varsin ceasar sallad! Nyttigt ska det vara. 


packning?

ja sitter o funderar på vad jag ska ta med mig till Oslo, visst d bara en weekend tors-sön men ja har en tendens att fylla värsta resväskan med 1000 onödiga saker som ja knappt använt, minns ju hur d va förra året i Ayia Napa min väska vägde 21 kg när ja åkte från sverige dit o tänk att jag fyllde filips väska med 4 par skor.. fatta då hur mycket jag packat ner hade med mig 10 par skor, men va hände häll på krocka med en bil då ja körde moppe i flippflops så skulle ja bromsa gick ju inte så bra så ja tog ner fötterna för ja såg en liten pojke i baksätet o gatorna där e ju inte helt mvg + att de vänster trafik såå ja kände hur de brändes o ja fick värsta rysningen i kroppen så kolla ja ner d va as tjockt blod som klumpar usch så hemskt de var så ja fick lixom aldriv använda mina skor gick runt flipflops clubbar hahah tragiskt..

men tbax t packning, jag hatar o packa för ja vet aldrig vad ja ska ta med mig, plockar alltid på mig 10 olika ansiskts o hud o hår produkter, massa skor o onödiga kläder känns d som. Väskan blir as tung man orka knappt bära..zeljka bruka få komma hem t mig o hjälpa mig packa ner allt skit för ja kan aldrig stänga in resväska d e rixknas!!!

Den här gången vill jag inte ta med mig mycket alls för vi har en resväska fullt med presenter med oss bara den väger just nu 15 kg  så ja hoppas på att zeljkaa min gullegris kommer förbi mig i dagarna o hjälper mig att välja olika outfits för hon har en tendens att plocka ur massa onödigt skit som hon vet jag ej kommer använda ..
Men vad ska man ta med sig lixom? Hatar när ja vill ha nåt som ja inte tagit ed mig d där e grov ångest!!!!!!

Shiit va mycket ja bablar de här kommer tess älska, men som ni förstår så är jag väldigt rastlös på min jobb just nu d märks väll! hahahahahahahah


titta va man kan hitta

zheltor från tjekoslovakien har tjatat om ett bar stövlar som är ända upp till knäna men hon har inte hittat nåt, hon har ju fan långa ben den jäveln.
ja sitter o kollar runt på skor o kläder på internet så hitta ja ett par som ja tror trasan kan gilla..
vart ja hitta dom är hemligt för om min älskling vill köpa dom så ska ingen annan få chasen att copycata henne!
så ni som diggar dom, drömsött o leta vidare!

£95.00, så va säger du zheltor?


@ work

Just nu sitter ja på jobbet, de as lite folk ganska skönt faktiskt.. tiden har gåt jätte fort redan gåt en timme lixom nu d bara 3 h kvar :) ..Sen ska jag möta upp tess igen, va ju med henne innan i stan hon bjöd mig på lunch på gamla Kickis nuvarande BBQ tillsammans med hennes barndomsvän Ebba.

dom har gjort d riktigt nice där, grymt bra service o trevlig personal, big ups! Efter våran goda cecarsallad med kycklingfilé så bjöd dom på Teé o Caffe så vi hade de väldigt mysigt idag.. sen har vi bara gåt runt kollat på skor, ja älskar skor..

tess hitta ett par grymma stövlar som jag HOPPAS på att hon ska köpa..jag hittade ett par uncle boots men e lite osäker, dom va fula men fina ahahahah.. men d finns ju 1000 andra skor så ja lär ju hooka upp med nåra andra..

 nu måste jag fortsätta jobba!!!!

 

 


sjuk?

ohh, förra veckan blev ja typ förkyld snorig hängig o så, de blev lite bättre men nu fan ja vaknar min nacke känns som sten trodde de skulle släppa men nej får ont bakom öronen e helt snorig, så ja gick förbi VC dom säger de förkylning stanna hemma vila blababla.. jag vill inte missa nåt på min praktik eler inte gå till min jobb för då ja förlorar erfarenhet o pengar, de vill jag abslut inte..
men vad ska jag göra min praktik skickar hem mig så jag inte smittar andra.. för blir personalen där sjuka då d kört hur ska hotellt rulla ?
jag älskar vintern för de är så mysigt men jag hatar kylan o ångest depritonen som kommer pga av kylan
ja e så less, skit land skjut mig nån snälla..
sparka mig till bahamas för helvete!

long time no seeeeeee

i just have 2 say, long time no see suckers MC's!
d känns som om jag inte bloggat på en evighet, as längesen typ d bara tess som uppdaterat tråkigt nog..
men nu ska jag försöka keep u guys update.. jag har haft as mycket för mig praktik, jobb, gym och plugg.. ja hinner knappt med mig själv hur ska jag hinna blogga..

jag har ju kastat en stor del av mina "vänner", earese em' haters! jag har inte tid o ork jag vill satsa all in på min liv o framtid o samtidigt ha real face's beside me n my enemies behinde me.. förstår ni grejen, de inte lätt att kapa med vänner men hur länge ska man orka? bara softa skratta o ha kul medan de igentigen är så falskt man har ingen känsla för personen utan har dom bara runt omkring sig för att fördriva tiden.. kom igen de inte okej!

nu känner verkligen hur skönt det är att bara ha några få runt omkring sig, den fritid jag har över efter jobb, praktik, plugg lägger jag på dom närstående men harmoni o känsla.. de känns så bra för de är äkta!

igår efter praktiken träffade jag upp George (Selina) vi gick till kunghallarna åt entrecote med klyftpotatis ritigt gott vi sat där i typ 1,5h timme, därefter vi gick till ett cafe i drottninggatan minns inte vad den hette chris nånting,där vi satt i flera timmar kändes de som hahah runt 21 så avrundade vi för d var dags för hemgång va helt slut i kroppen..

hade bara sovit 2.5 h timme natten inann hade typ sömnsvårigheter, jag och zheltor hade varit o tränat runt 10 tiden sen vi satte oss ute pratade lite skit tiden den rann iväge kockan blev 2 o vi var helt förfrusna jag försökte sova för jag skulle upp 6 fixa i ordning mig så ja kunde ta tåget halv 8 in mot stan. men nej d gick ju abslut inte jag kunde inte ja vred o vände på mig men e gick bara inte de smittade nog av sog för xheltor kunde inte heller sova..  men jag gick upp iaf kom i tid o allt, weheeey!

see u later haters

Mysiii

Sitter här i sängen med min GET LOOSE tröja och dricker en Nutrilett "rick chocolate". Helt ok till frukost! Bra om man ska ner i vikt! Nu har jag ca 4kg kvar att gå ner. Men egentligen vill jag ner typ 8 till. Får se på vägen vad som passar mig bäst!


Yes sir

SMSA INTE MIG, RING OM DET ÄR NÅGOT! JAG SVARAR INTE PÅ SMS, JAG HATAR SMS! HAHA


gynning for president


Allt och inget, tinky is the best!

ÅÅH dagen började ju super bra! not. Vaknade av att mobilen ringde, alltså alarmet. ÅH blev så arg! Klockjäveln gick fel! Så jag ringde och sjukanmälde mig från jobbet. Men whatever kände mig ändå halv dålig i kroppen.
Blir så irriterad på min skit mobil. FUCK XPERIA, vad betalar man 7000 för? jo skräp!

Haha ligger och pratar med en kille som försöker ragga, så frågar han "vad gillar du att göra?" Vad gillar jag att göra? Haha ja satt och tänkte ett tag och kom fram till att det ända jag gillar är att äta HAHAHA, så mitt svar blev. Typ dra ut och käka eller fika. Men självklart skulle jag ju beställa sallad då, eller en kaffe!

Jadu, nyheter då? Eftersom Aida inte skriver längre kan jag ju berätta att hon börjar gymma nu, hon praktiserar och jobbar. Och det är samma för mig! Skola och jobb, så vi hinner aldrig ses längre känns det som! Men imorgon tänte vi dra ett gäng och bowla. Men det som suger är att jag dubbelbokat, jag har ju planerat in en middag på fredag. Yeye vi får se hur det blir!

Nu tänkte jag göra något, kanske vänta tills Simon den jäveln vaknar och dra med honom och luncha. Haha han är lite efterbliven, han ringde mig klockan 4 på morgonen och bad mig komma ut för att han stog där med bilen. Men jag sov så jatg orkade inte... 
Så han kanske inte kommer vakna så tidigt idag, då får jag lucha med någon annan. Någon frivillig?


Im ouuut

Nu ska jag möta upp parnian, sen ska jag träffa min kära pojkvän amar HAHAHA!!!!!!!!
Ska även träffa partick sen simon där imellan, fulla muggar idag.

Tinky <3 sina pojkvänner

ben n jerrys



Sket i jobbet och i dieten för att umgår me mina älsklingar hahahahaha. Dessa gick jag nyss o köpte


Ny design

Jepp som ni kanske ser har vi ny design! Wiiie.
Dålig update, men igår jobbade jag till nio som vanligt. But to day är jag ledig!
Fyyy det snöade igår en sväng, men IDAG började det snöööaaaa, riktigt förjävligt....
Jahapp, idag var det skola, vi hade massage på Idrotten, fan Ibbe va tung på massera hahaha ja somnadet. Men det gjorde han också.
Jahapp tror jag ska ta en joggingtur senare, och kanske slinga håret.

IKVÄLL KOMMER AIDI HIT OCH SOVER!


Bad day...

Usch vilket dåligt humör jag är på. Vill bara hem och sova egentligen, men ska ju jobba!
Tror att kosten påverkat mig otroligt mycket, ska nog ändra lite i mitt matschema
!

Just du har vi projekt och företagande, vi sammanställer saker vi har tagit reda på via blanketter.
Btw idag efter jobbet ska jag möta upp Andreas och hämta lite saker, därefter tror jag att det blir hemgång. need to sleep!

Justja! Jag och Bellsi har hittat en lägenhet vi funderar på att ta tillsammans. Men får se hur det blir med det, hon ska ringa och informera mig ikväll om allt!


Check it ooout

http://jameselder.blogspot.com/

James blogg, han skriver låtar och dikter typ, check it out!

http://jameselder.blogspot.com/


// tinkyy


Sist men inte minst!

Jag är inte tillsammans med någon! ser ni mig pussas med ngn kille på ngn bild är det antagligen en nära vän till mig! Märkte att det blev lite snack om bilderna efter helgen. Haha!
JAG PUSSAR MINA KOMPISAR WIIIHOOO, elr har jag många pojkvänner kanske? ;)


Kvälls promenix & godnatt

Kom hem från jobbet 21.30, va hemma en stund sen tog jag en promenix med simon! Myspys o bara promenera och snacka skit om allt och inget. Imorgon blir det skola mellan halv nio och halv fyra. Därefter bär det av till jobbet. Slutar nio imorgon också. Ingen fritid haha, det suger. Men vad gör man liksom?

Nu är det sägen som gäller, är helt slut! Nattnatti...


Klassfoto


ShoZan

Hello, igår efter jag gjort mina naglar drog jag till Solna och träffade några kära muppar i haga. Därefter drog jag hem o städa med tanke på att Aidiii skulle komma o sova hos mig! myyyys, de va så längesen. Vi kollade på program som idol och inlåst via webben. Sen decka jag. Idag började hon tolv och jag halv ett så nu sitter jag i skolan.
Efter skolan är det jobb till 21.00 både för mig och Aidi. PENGAR TILL BRÖST/UTLANDSRESA OCH KÖRKORT! wiiiooo!


Klar med nailsen

Hejhopp nu är jag klar med naglarna, guuud e verkligen super nöjd!!!
Tänk att det är andra gången Lowe gör naglar i hela sitt liv.





här kommer en bild på första gången hon gjorde naglar.


moorning!

Vaknade i ett hus fullt av sömntutor. Ska cykla hem och ta en dusch och byta om. Idag är det naglar som gäller!
Hehe tror jag ska göra en färg på varje nagel, coolt va?
Ångrar jag mig går jag ju sjävklart tillbaka om ca tre veckor och gör nya.
Ikväll tror jag att jag sover på ekerö, om inte så kommer jag åka hem och slappa galet! Pusssssss

Där har vi lowe's men mina kommer bli snyggare ;)

Nattinatti

Godnatt alla våra 5000 läsare, IM OUT! Nu är jag död efter denna fullspäckade helg, ska upp tidigt imorgon och göra mina naglar. För det är så att min älskade vän Lowie har lärt sig att göra naglar, ooo hon gör grymt fina, till och med finare än folk med lång erfarenhet..


Hos familjen Alvarez

sitter hemma hos familjen Alvarez på middag, så underbart fint här hemma hos dom! Nu sitter vi alla o lyssnar på hoffmaestro! Hörs sen.

 




B-day

Igår fyllde nickilee år som sagt, kvällen började med att jag drog till Amar för vi skulle hämta hummerlimmon, därefter åkte vi och hämtade nicki och ligan på ekerö. Iaf vi käkade och drack lite på hardrock, haha kvällen va flippad, AAAALLT hände, hahaha hade fan glömt hur ute livet var,de va länge sen man var ute sist.

Nu halv fyra ska jag och amme åka till Ekerö och käka middag med "släkt och vänner"

Bästis och jag! "tre år idag" hahaha billigare taxi hem HAHA!

Nickilee och Michel

En full anka?

Min vackraste skatt

Mer bilder kommer!

Nickilee 19år!

Ja nu så var man hemma från jobbet, mm underbart! NU ÄRE HELG.
Ikväll bär det av till hardrock på sveavägen för er som vill komma dit och överaska mig!? hahaha
NICKI MIN ÄLSKLING FYLLER 19 wihoo congratz little lady. Nu jävlar super vi oss dyngraka och strippar på borden, nej skämt och sido haha. Ikväll blire en lugn kväll, har ju som sagt slutat dricka alkohol. För mig blir det vatten och sallad. Den ni!

goooooooooodmorgon

morning suckers, jag e helt död!
vaknade nyss ska käka frulle, fixa i ordning mig sen t praktiken.. igår ja va på ikeea med z o gick loss lite sen träffa ja upp papzii gick o käka i näckrosgrillen, trodde d va samma superkvalitet på maten som för typ 4 år sen men icke sa nicke.. men de va gott iaf ... sen vi har bara gåt runt pratat o såå.. sen kom zheltor hämtade upp mig i åkte förbi min bror sen t maax käkade, hahahah d va riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiktigt gott!, har inte ätit hamburgare o skräp mat på as länge så den här satt bra asså! ja trodde ja skulle spy efter fan hade ätit aldelsed för mycket hahahahaha.. ja skulle hem dirket efter men vi åkte t täby hämtade upp en vän sen hem sovaaaa.. shiiit va d regnade igår d va helt katastroff, vattenfall typ hahahahah!




Jobbjobbjobb till 17.00


First day at work

Hemma från jobbet, är dö trött! Haha jag och Diana en tjej från luleå på mitt jobb har druckit fyra/fem kaffe idag. Har varit en grym dag faktiskt, skön coach har vi också!
Det är mycket skämt och skratt på jobbet så dagarna går fort som fan...
Nu är jag hemma och chillar i sängen, ska göra mig en tonfisksallad snart tänkte jag. Blä allt kaffe har gjort mig illamående haha...

Anställningsbeviset. Mer bilder kommer med tiden!

Jobbjobbjobb

Nu ska jag cykla iväg till jobbet, cykla (träning) jobba (pengar) kan det bli bättre? Slutar fem idag, önska mig lycka till nu, första dagen på jobbet hehe!
Skriver när jag kommer hem och lägger in bilder från jobbet // tiinky

den bjuder jag på, holaaa!
Btw, i know u love me, why don't u just tell me the truth?

oslo here we come

kom precis ut ur duschen, min ansikte känns så freeeeeesh! me like.. prata med valpeen innan, vi håller på hitta en lösning till en problem, som igenligten inte är en problem.. förstår ni?

ay bay bay då va biljetterna till oslo bokade 22/10 så nice, d bara börja räkna dagarna, weey!
pratade med en vän i telefonen en stund, kändes bra.. vi var bra vänner tidigare , riktigt bra vänner..
men nånting kom imellan ja har foirtfarande mina åsikter o tankar om hans beteende men fortfarande så tycker man om.. vi kommer prata mer då vi ses :)..känns skönt iaf! vi träffades minns 3 gånger om dagen förut ..en av de bästa grannarna.. haha.. men men du har fortfarande psykiska fel i huvudet som måste åtgärdas men du verkar ha hamnat på rätt bana nu.. =)

har även funderat på nyårsplaner, de blir förmodlingen norge då oxå fast den här gången doris kommer med så d blir jag doris, welde som åker för att fira med D, M&A :).. d kommer nog bli myss!!! fan e trött på nyår d så överksattat plus vi väörja bli äldre så d inte värsta grejen längre d händer endå inget spec så varför inte fira med nära o kära.. elr aa iaf inte göra värsta grejen utan bara ha trevligt nåra styckna satt d blir lyckad ist för att planera med 10000personer o d ska fuckas..

nu ska ja gå soova o drömma om tess!


chillpill

ja har jobbat heladagen slutade kl 8 men softade kvar med nattis en stund så ja gick dörirån runt 9, så ja mötte upp zheltor tog en bäärs prata lite skit, sen så prata ja me welde lite hans mamma skulle boka våra biljetter t norge, awsoooooooooooooome!
nu e ja hemma bara e rikigt rastlös ska lägga ansiktsmas hoppa in i duschen sen sova för ja ska upp tidigt imorgon bärjar kl 8.. efter jobbet ska ja träffa min bästastebästaste vän skulle gjort d idag men vi tog d imorgon ist så vi kunde ha heladagen på oss, alla bara flyttar åker iväg o gör sitt.. d bra men du vet man saknar.. spec när d nån nära.. men ja e glad för allas skull o hoppas ni alla lyckas med d ni vill i livet :)..
ska lägga lite music i min ipod innan ja börjar fixa o trixa inför sängen...


Jag har kul! haha

Bantar bantar bantar, haha fan också att man bantar! Ett mål om dagen och då är det sallad jag äter. Jag har klarat det i tre dagar hittills, och kommer klara det ännu längre, man vill ju inte vara ett fetto liksom!?
Sitter i sängen och intalar mig att mat är för dom som vill bli fetton eller är det, så suget ska släppa, funkar faktiskt! hahaha!

Hejdå tjockisar nu ska jag ut och promenera medans ni sitter och äter er fetare!
BTW gynning for president, det är faktiskt hon som inspererat mig.


Tinkyy

Hemma från skolan, sista skoldagen för veckan! Imorgon är det jobb mellan 09.45 och 17.00!
Huh är heeeelt död ni fattar inte, tror min diet tar på mina krafter, haha dog idag på gympan när vi hade hinderbana, ni vet sån där som poliser och militärer gör hahaha, ja tappa andan, fick håll, aa du jag vet inte vad, kände mig fett keff... brukar ju alltid kriga men gav upp så lätt idag, min kropp sa verkligen nej, den e fett keff hahaha!
Nu ska jag duscha och fixa mig, today blire stan with highheals, undra vad jag ska göra? ;)


Folk dom fuskade hahaha

Men ibbe och james krigade ;)

filippaa

jaha där ser man d kanske blir Oslo över nyår igen dåraa, men får se hur de blir med den delen.. skulle va riktigt nice, men dom vill boka biljetter nu o ja e fortfarande osäker så va gör maaaaaan!?

nu ska ja byta om åka in mot stan träffa upp filip en snabbis sen dirket t jobbet slutar 8 ikväll, dryyyygt!

min filip gjorde den här bilden t sin filip !
love you back

Kiss-kissie

Kissie =årets fucking skämt
retugerar sina trasigabilder hahaha stå för hur du ser ut iaf d de minsta du kan göra "miss poppis"
hahaha face säger jag bara!


nowzii va händer, plastikkirurgi för pengarna kanske vore bra?

norwaaaaaaaaay

YESYESYES
welde min pepparkaka ska boka biljetterna till Norge, weeey Oslo here we come !!
"de ikke lett o hitte biljete te nörge, men jenten hitte biliig o bra"
hahahahahhaahhahahahahaha


godmorgoooooooon

godmorgon, ja vakna precis e as trött... har precis gjort frukost youghurt, knäckebröd o tee :).. sen ska ja röra mig in till stan snabbt köpa en greej innan ja ska till praktiken .. ja har inte skrattat så mycket som ja gjorde inatt hahahaha.. ja låg o prata i telefon i 3 h men en god vään, komedi vi ska spela in en komedi film hahahahahaah vi har så många vänner som inte har alla hästar i stallet, rikigt grymt roliga människor .. skadade på köpet!:.

ska träffa upp min bästavän efter jobbet o softa ut, han flyttar nämligenpå söndag.. kommer sakna sakna sakna..
vem ska ja nu ringa o prata med då de är nåt bra, roligt elr dåligt? shiit d får bli telefonkort, UK-AIR CALL hahahahaha.. ne men d as bra att du åker bärja jobba ser ett annat land nya folk ni vet helt ny miljö.. u can make it to the top!


Världens finaste

Farbror&Nicknack


Best friend

Åh blev helt rörd då jag såg vad aidi skrivit i förra inlägget. Best friend! Never leave u <3

BABY T!


tess min älskling fick jobb idag, CongratZ baby! hon har även börjat på hård diet e rikigt stolt över henne, hon har tagit tag i sit liv o kämpar för att nå till topppen vilket jag vet att hon kan, hon har riktigt stora planer inför framtiden.. jag ska hjälpa henne med lite saker som hon vill göra i en projekt, för ja vet att om ja hjälper henne så kommer hon uppskjata de o gå all in inte bara sncka skit.. kommer gå med henne hela vägen ut för ja ska se till att hon lyckad me de hon vill i livet, she earned it!

nu ska ja gå o mysa med bullarna den ena sjunger i soffan, sick basterd..
vi får inte glömma våran prinsessa kira som oxå ligge ro softar fast under bordet hahahah söötisen!

one!!

här ni har en as gammalbild på oss hahahah



stureplan here we come

Åh herregud vad jag känner hur lyckan tar över alla känslor i min kropp, är så lycklig så jag nästan börjar gråta. Allt går så bra för mig. Kollar man tillbaka för ett par år sen trodde man aldrig att det var jag som skulle stå som en blivande etreprenör med jobb och egen lägenhet (pågång).
Menmen nu måste jag sluta älska mig själv för mycket!
Aidi är på jobbet och trycker i sig kladdkaka med grädde, hahah ja golar ner dig nu baby;) hahaha
Och själv skulle jag softa galet idag, men blev riktigt sugen på att träna, så jag och Julia ska dra till stureplan och träna. Och spana på bratzen när dom spänner sig! hahaha

Julia gömmer sig, man får fan aldrig kort på henne!

Oh so perfect


Finns det någon bättre förebild? Hon har finaste kroppen, finaste klädstilen och hennes hår är så vackert.
Oh she is so perfect baby!


Till min underbara vän

Jag har varit en falsk vän, har snackat skit bakom din rygg, har baktalat dig och tröttnat på dig. Men det har varit på grund av vissa problem du haft, som jag till slut inte orkar med. Men någonstans i mitt bakhuvud har jag alltid känt ditt riktiga jag. Och älskat dig för den du är. Vissa saker stydre ditt liv och jag klarade itne av det, tyckte du var "äcklig", men det kan jag säga än idag att det är, det är äckligt det du höll på med!
Men nu när du lugnat dig och vi fått kontakt, o ja märker att du blivit positivare till livet och lagt av med allt så älskar jag dig mer än någonsin, är super glad över att vi umgås igen, och ännu gladare att du fixat livet och slutat med all skit. 
Du är en vän som alltid kommer finnas i mitt hjärta, om du fortsätter hålla båda fötterna på jorden precis som du gör nu!
I LOVE U<3


School

Hoho morning morning, sitter i skolan just nu, har rast. Vi håller på och jobbar med en butik vi ska starta i skolan.
Är skit sur, skulle egentligen åka med weedie och danne på en roadtrip långt här ifrån idag, men så krockade det med mitt jobb. Vet ni hur arg jag är?
menmen vad ska jag göra?
Igår var en katastrof dag, allt hände. Men det löser sig hoppas jag!

Halv fyra idag ska jag till jobbet, so nice! Sen mot kvällen ska jag och P sätta oss och skriva cv'n som vi imorgon kommer lämna runt till så många ica butiker som möjligt. Som ni kanske inte vet så tjänar man mer på ica än på konsum, så självfallet ska jag söka jobb på ica haha!
Nu sitter jag även inne på arbetsförmedligen och söker lite extrajobb, har sökt svå stycken ;D

Men nu ska jag återgå till mitt skolarbete (företagsekonomi) Pusssipussss

kiraaaa

 

Världens finaste, mammas älskling!
så glad du blev då ja kom för att träffa dig, o ja blev överlycklig..
låg på köksgolvet o myste prata me dig o allt..
sen kunde bara inte låta bli när du lå¨g där under vardagsrumsbordet nåntig bara drog mig dit ja va tvungen att lägga mig ner breve dig o bara prata mysa, nåra tårar rann ner för kinderna.. men d bara glädje..
Z, T & H kolla på mgi som om ja va skadad på heltid men vafan kom igen flickor o pojkar d Kiriisen vi prata om lilla piriluffsen.

gick ner med henne till hundgården, kollade om hon fortfarande var desamma..
så ja bestämde mig för att träna henne lite, o jag kunde inte bli stoltare..
de gick as bra, mamis baby i love you so so so so much!

tattooooo

ja e så nöjd me min tattoo, den blev riktigt fet!



brorsans blev rikigt fet oxå fast hans är inte klar alls d bara konturer nu..

me love

£ 60
give me,
give me, give me

ja dör för den här väskan, den e så heet !
nästa kap älläh?



GET LOOSE NEWS

SOME GET LOOSE NEWS

http://www.mybestfriendismygrind.com/jps-sa-svart-ft-mona/

DOWNLOAD HERE..

http://getloose.se/rmh/JPS%20-%20S%e5%20Sv%e5rt%20ft%20Mona%20%28Beat%20av%20El%20Sheriffo%29.mp3

checka in länken JpS aka Jesse P ft Mona, big ups!



stay flyy til' u die!

@woork

bloggar dirket från jobbet hahahahahahah har fett tråkigt..
ser att tess bloggar för fullt medans ja inte kan uppdataerra för att ja jobba hahahaha.. d bra d bra duktig flicka!..
Ja sitter på jobbet o ringer för fullt blir galeen vill sluta men d 1 h o 40 min kvar, sen ere hemgång fast ska möta en vän innan o gå en promenix ..Efter min praktik så handlade ja lite saker till till en god vän, som kommer behöva massa nytt, bror från en annan mor !! =)
Nu måste ja jobba innan min chef ger mig fet utskällning..


Så äre!

Sitter i sängen efter en storstädning och kollar på inlåst del 1. Oj vilken ångest jag fick när jag kollade på det, så jag satte mig ner och skrev ett brev, som jag senare ska posta! <3
Mamma håller på att laga nyttig mat åt mig, så underbar hon är!
Efter middagen ska jag och parre ta en lång promenix i denna kyla, blir varma kläder på kan jag lova.


btw, inlåst är ett program som handlar om sex ungdomar som lever ett kriminellt liv, och får testa på att sitta i fängelset, samt dela cell med yrkeskriminella.

mumsie

Kom nyss hem, ibland känns det riktigt värdelöst att gå till skolan. Kom till skolan, och var där i en halv timme. Vi skulle göra om en text i programhantering sedan skicka in den och därefter fick vi gå.
Kunde gjort det där hem ifrån, menmen.
Nu är jag iallafall hemma, äter på ett äpple och kollar på Za när hon packar alla sina kläder. Usch vilken röra det är på mitt rum! Ska byta om till mjukis och städa när hon gått, sedan ta ett bad och fräscha upp mig från topp till tå, därefter blir det middag (ceasar sallard utan dressing) tänkte jag göra haha mumsie!


Måndagar suger

Goodmorning fuckers!
Skola snart, vaknade nu halv elva och var heeeelt död. Ska styla iordning mig för skolan nu, kanske kör på ugs,goosen och mjukis, är död och orkar inte fixa mig.
Btw, idag har jag lite mycket att stå i, ska ringa ett jobb och maila ett annat. Har två säkra jobb och ett halv säkert. Men det gör inget, ska söka så mycket som möjligt så man kan välja mellan det som känns bäst.
Troligen kommer jag ta ett jobb så jag jobbar två nätter i veckan, men det är värt det! För på två nätter i veckan kommer jag tjäna lika mycket som om jag jobbar varje dag deltid på ett annat jobb, så jag ska nog ta två nätter i veckan plus det andra jobbet , deltid mellan fem och nio tre dagar i veckan. yey pengar kommer rulla in som dom ska!

Gynning for president, i loove her. Min idol!


HAPPY B-DAY GEORGE

idag ere ingen vanlig dag för idag är d Selinas födelsedag!
Grattis på 20 årsdagen George, hoppas din dag blir super nice, nu har du äntligen åldern inne för systematic d måstte ju kännas bra.. tänk på att d är exakt lika lång tid som du levet kvar till du kommer i 40 års krisen.. tiden går snabbt, ska inte ge dig för mycket ångest..
men ett STORT GRATTIS ska du ha..
GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, HAPPY B-DAY TO YOU !
negern vill ju aldrig va me på bild men smaka på den här du miss.bounty du kommer inte undan på din födelsedag!
Bilden är från min födelsedag, sorry men va tvungen o klippa ut alla för ja tycker MIN lilla SelinDA är så fin på den här!
OUR AFRICAN QUEEN





d enda man hör och känner är skratt o kärlek
sen barnsben till underjorden och upp till himmelen
finns inget ärligare eller bättre, ingen kan eka in sig!


Filip,Filip&George
Vi-3 til'death do us part

sunddaay!

har bara tagit njutit av den härliga söndagan hahaha nee men ja o Z softade fins hemma i flera timmar framför tv, sen prata ja i tele med D i typ 2 h .. miss u soo..
d jävligt drygt att sakna nån som man inte kan träffa eller prata när man vill.. men d bara bita ihop, för snart eru back on track.. weeeeey! du förstår inte hur nice d kommer bli vilka grejer vi kommer gör, men d återstår att se ;).

ja o welde pepparkakan har börjat kolla resor t oslo, shiiit d fett dyrt elr e d bara vi som e snåla o tro vi ska få tur o retur biljet för 500 kr/per pers hahahahah.. men vi får se hur d blir med de iaf, för han ska ha uppkörning på torsdag klara han d så tar vi brorsans BMW o kör dit, hahaha HAN kör inte jag för d skulle bli livsfarligt i trafiken..
om vi inte skulle krocka så skulle iaf nån ringa polisen o säga att d e nån alkis bakom ratten för ja kan ABSLOUT INTE köra bil, vi har ju sett hur gåt hittills lixom..hahahaha
så nice att man har en bror från en annan mor som delar med sig av allt han har , me love!

jag måste börja fixa fram allt ja ska ha inför imorgon för då ere första dagen på min praktik sen jobbet dirket efter kommer knappt ha tid att andas o me tanke på min minne så måste ja lägga fram allt o packa o fixa så ja inte glömmer nåt.. annars ja kommer stå o byta om mins 10 gånger tills ja bestämt mig vad för kläder ja ska ha.. d skit jobbigt men va ska man göra, ma måste ju trivas i de man har på sig o d vareiera ju från dag t dag..

så nu mina damer o herrar, sovgott o sug snopp!


Rest in peace, I love u!

Jag hann inte säga "hej då",
det är så otroligt svårt att förstå.
Jag hoppas du ser hur jag gråter,
och att du från himlen ler och förlåter.


say yes


i love converse


Hemma igen!

Kom nyss hem, åkte iväg och kollade på innebandy match med min gamla underbara vän.
Hennes kille skulle köra matchen här i Solna så vi passade på att umgås. Riktigt kul att träffa henne igen. Hon är speciell hon, galen är rätta ordet för henne!

hejhop

ja o då vare söndag, ser man på över 5000 läsare shiit helt mvg++,tackar tackar bockar o bugar! hahahaha
ja har inte hunnit uppdatera sen igår då v tatuera oss..
ja ligge ri soffan o kollar på tv me zheltor som e sååå bakis hahahaha.. hon hare plåster över hela kroppen HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA hon skulle sprinag t bussen missa trotoakanten o ramla o slog upp både aramar ben o fööter jackan gick sönder på köpet hahaha stackare..

nu har ja previs bakaat min egen speciela sockerkaka med choklad i mums!!!!!!!!
innan d bärja brinna så måste ja springa ta ut kakan sen ska ja iväg t en vän..

lägger bilder sen, MIN TATOOOO BLEV SÅ FETT!!!!!!!!!!!!!!

ONEEEEE

yeppyepp

Jag älskar den där locken "porrlocken", smal,stora läppar stora bröst, perfekthår, brun hy,långa naglar,långt hår, högsta klackar, som Aidi säger "du och Zeljka gillar den där horstilen, med hookerheals och leopard" hahaha så sant. Love it, men dock gillar jag inte leopard. Har alltid varit fixerad vid stora bröst och läppar, läpparna behöver jag inte förstora, men brösten kommer jag defenitivt förstora när ekonomin räcker till, det är det finste jag vet!
Redan när jag var fem år sprang jag runt i mammas klackar, med läppstift i hela ansiktet och tennisbollar innan för tröjan så det ska se ut som om jag har stora bröst. Lovely!
Men har bara varit för lat för att orka jobba på mitt dröm utseende till hundra procent.
Först och främst från och med idag ska jag börja grov diet, näst intill bantning. Ska ner 8kg! Det är målet.
Där efter när jag är nöjd med kroppen, ska jag börja fixa och trixa med detaljerna jag tycker fattas.

PS
. jag vill inte se så där överdriven ut som tex. Pamela anderson eller någon av dom där skabbiga, trasiga tjejerna.
 
Vilken tjej vill inte ha snygga bröst, fylliga läppar, fina naglar,fint hår och en smal fin kropp?


yey hey

Godmorgon alla 5000 läsare! Fattar inte hur våran blogg blev så poppis så fort? :O
Kom hem tidigt igår kväll efter varit i stan med några vänner, haha inne på io. Dom nördade sig och spelade dota, medans jag satt på msn, facebook, utube och kollade på andra avenyn.
Vid två kom J hit och sov. Blev väckt idag YTTLIGARE en gång av att någon ringer!
Lowe lowe sluta ringa och väcka mig klockan halv elva på helger, samma igår! hahaha love u anyway ;)
Sitter och funderar på vad jag ska göra idag, kanske bara blir en dag hemma i myskläder med datorn i sängen.
Har lust att storstäda rummet samt fixa i garderoberna, behöver också tvätta mina converse. Dom är inte vita längre utan gråa....
Men man vet aldrig, kommer säkert hamna där jag alltid hamnar nu förtiden, med mina tre muppar! Will se will se
Usch det snurrar runt massa tankar i mitt lilla huvud, förvirrad är vad jag är.
Åh herregud, det är så fucking kallt ute så man inte ens vill gå ut och ta en cigg, även fast jag redan börjat använda goosen! Tänk i vinter, JAG KOMMER DÖÖÖ. dubbla goosar? ye baby i think so.


Nothin' compares to u broo

Vår kärlek kan flytta berg, Love u broooo!  Nothin' compares to u


tattar-taaattoo

alååhaa sitter me nicknack  live bloggar lite straight from uppsala.. d har varit fullt hus  3 hundar 4 barn 3 vuxna hahahahha o nuu brorsan håller på gör sin ryggtavlaa hahahah pain pain pain.. men d kommer bli rikigt grymt!!
seen ere min tur då jävlar smäller d för fan, äntligeeeeeeeeeen! tack tack hami min kära bror för min 18 års present 2 år senare hahahahahaah

MAD SRC INK KING OF UPTOWN SWEDEN
en riktigt grym tatuerare o även i music ska ni veta era jävlar..
lägger upp lite music o bilder sen ni får nöja er med de här tills vidare :)



han har även gjort den här men tog en keff bild precis...

HAAAAAAAAAJDOOOO SUCKERS

Everythin' is so perfect

1:Skolan
2:Jobb
3:Egenlägehet
4:Mitt företag

Skolan går suveränt!
Jobbet börjar jag med på Tisdag.
Lägenheten är på gång, snart så! ;D
Och företaget har jag beräknat bli klart inom
2010

Jag mår verkligen bra av att ha mycket saker pågång, att vara riktigt självständig och klara mig själv. Allt känns super bra just nu, är så glad att saker och ting är på rätt spår. Trodde dock inte att jag var så självständig, har alltid varit beroenda av alla andra, men det är jag inte. Jag mår som bäst när jag kör mitt eget race. Nu är det inte långt ifrån att säga "my life is so fucking perfect". Vilken härlig känsla det är att ha det såhär! Jag svävar på molnen i drömar och lycka, JAG ÄR SNART DÄR!


Lördag

Heyhopp,
vaknade av att Lowie ringde mig, åååh saknar henne min lilla älskling!
Hihih hon har träffat världens snyggaste kille verkligen, lite avis höhö...
Men jag har ju redan min katt så det är lugnt! Tonight kanske ngn sover hos mig, dunno hur det blir får se mot kvällen!
Tänkte börja stor städa lägenheten och röra mig mot solna. Aidi är och tatuerar sig, hennes tattoo kommer bli FEEEET, haha vi lekte konstnärer igår, vi ritade skit fult men vår idé vart grym, den kommer bli så jävla fin, längtar tills hon komme hem och visar mig den, är faktiskt också riktigt sugen på att göra en till, but dunno what? inga mera bokstäver iaf HAHAHA. Just nu ligger jag i soffan halv naken och pratar med Lowe på msn om han snygging, vi smide planer, typiskt tjejer eller hur? nej nog med informantion, mer än så får ni fuckers inte veta som läser vår blogg.
Nu ska jag städa höööörs sen, peace


Älskar dig syster,bästavän mitt allt


Jag är så glad!

Åh herregud vad jag är glad, JAG HAR KOMMIT PÅ VAD FÖR FÖRETAG JAG SKA STARTA!!! Nu är det riktigt hårt arbete framför mig som väntar. Det här är sjuukt verkligen, jag är så jävla glad. Och jag vet att detta kommer jag kunna tjäna stora pengar på med tanke på att detta jag ska starta sträcker sig över hela Sverige.

Lite om företaget jag ska starta:
- Min målgrupp är ungdomar över hela Sverige i 15 års åldern
- Jag kommer sälja en slags tjänst och inte en produkt

Detta kommer inte bli ett projekt som jag trodde från början med tanke på att det jag kommer göra, kommer hålla i sig i många år till, eftersom alla 15åringar kommer vara i behov av mitt företag och det jag ska göra. Men självfallet kommer jag vara tvungen att bygga på i företaget år efter år, beror på kommande nya saker i samhället ;)

TESS GOES ENTREPRENÖR

P.S nu ska ja fortsätta mysaa med min baby A :), släpp svartsjukan!


COPY-C

ja förstår  inte vad som är fel på folk, Copycats va e d här?? kan du inte för en gångs skull bara BE YOURSELF!
e d så svårt att hålla sig till sin egen stil o sin eget sätt att vara?
ja säger absolut inte att jag är perfekt men snälla du ja har alltid varit samma person
 ja har hjärta av guld ja ställer upp för mer en va ja borde, så länge man ej trampa på mina fötter..
jag e fortfarande mig själv på d sätt ja alltid varit..
du kan säga va du vill " ooh hon gick ner i vikt, nu hon tror hon e all that" asså ja e fortfarande samma d bara du som under alla år ja känt dig varit avundsjuk d klart man inte pallar, varför försöker du ändra dig till den ja är hela tiden, gör ja dumheter du gör desamma fast man försöker få den lila IQ-befriade hjärna att dom banorna inte är nåt man ska sträva efter men neeeee va händer, ja förändras med tiden utvecklas o blir mognare man växer upp fortfarande så e ja som en 3 åring på dagis aah ja vet o sen? ja spelar iaf inte ja e mig själv ja anpassar mig bara efter min umgänge prata ja med nåns mamma d klart ja säger fortfarande va ja tycker o tänker men på en helt annat sätt en va ja skulle säga t nån annan varför ? för d kallas RESPEKT nåt som du aldrig haft, kommer få från någon..  usch säger ja bara d så tragiskt! varje steg ja tar du ska komma efter som en riktigt hund, gå sätt fast svansen på nån annans gött o låt mig leva min liv ifred.. för din egen skull försök va dig själv, ja ser rakt igenom dig o ja kan garantera dig att d gör 98% av dina såkallade "vänner".. ser dig med olika "vänner" varje dag .. d så synd om dig..
shiit ja va bara tvungen att kasta ut innan ja exploderade o tro mig ja kan skriva en bok eller snarare sagt en serie på tv, men ja pallar inte trycka ner folk eller gå in på vem, vad, när, hur varför..
men ja svär på allt hade ja sattsat på att göra en serie, den hade toppat listorna top 3 listan dirket utan tvekan.. den hade varity grym komedi, sånt gillar vi.. men nej tro inte ja ska få för mig att göra nåt sånt e bättre en så typ..hahahha

men försök o förstå mig, man kan inte va någon annan man måste va sig själv o hitta du inte dig själv börja leta elr sök hjälp typ ... ja tycker d sjukt jobbigt när folk vill vara som mig, vem har sgat att ja ens e den perfekta människan ja har mina brister oxå.. o tro mig ni som känner mig vet att ni har sett mer negativa saker som ja gjort en positiva, synd men sant.. visst d e ändå nice att folk diggar mig så mkt men kom igeeen
 JAG ÄR JAG DU ÄR DU!
sluta hata för att jag är den du vill vara o aldrig kommer bli!

Jag skriver inte det här inlägget med avsikt att vara elak/fittig eller vad fan "ni" tror att jag gör, men det finns en gräns och man pallar faktikt inte o d rikigt svårt att inte bry sig o undvika, så.
 det är dags att öppna ögonen och se verkligheten som alla andra ser förutom du, du lever i din fucking bubbla där du inte ens minns vad du gör eller heter själv! jag beklagar men det är bara så.  
U CAN SEE ME AS ONE OF KIND, IM EVEN FLY WHEN IM DEAD
ANGEL FROM ABOVE


Gaybloggen

Hahaha satt och kollade på gaybloggen.com och då såg jag min killkompis där, han hade skickat in en ansökan av något slag om en tävling om något, trodde jag skulle dö av garv när jag såg det. HAHAHA Linus!!!


BRUN UTAN SOL HAHA

Gud vad jag älskar min kille! (han till vänster)

Och här har vi mina underbara bästisar hihi

Sist men inte minst mitt GÄNG!!! hur kommer dom in på krogen? hahaha


HAHAHA


Hahaha jag dör, vår berömda Parre softar med Kissie, HAHAHAH PARRE DIN TRASA!


hahaha


Morning

Morniiiiing!
Vaknade av att telefonen ringde, trodde att den ringde i dömen men den ringde i verkligheten, så efter en stund vaknade jag hahaha.
Idag kommer en hemlig gäst hit på besök, den är här nu om en halv timme, yey! ;)
Igår somnade jag ganska tidigt faktiskt medans aidi satt och pluggade, nu är hon i skolan. Vaknade inte ens när hon drog haha, hooon e så duktig min lilla älskling, själv är man ledig...
Nu ska jag klä på mig och gå ner till station och möta hemlig!

Much love // tiinkyy


fridaaaaaaaaaay

DE FREDAAAAAAAAAAAAAAAG IDAG !!!!
d så sjukt dåligt väder, d frost typ is på golvet hahaha.. hoppet elr va säger man filip?
igår ja träffa min prinsessa min lilla älskling min tjockis Akira, så stor hon blivit!
gick ut t hundgården o "träna" henne lite ville se om hon lyder o om hon förändrats me tanke på hon varit borta  under sommaren.. o ja e så stolt över henne lite dryg e hon men ja försökerkomunicera o göra d hela t nåt bra.. ny tid ny strid ..
 nu ja sitter i skolan precis gjort Naturkunskap A & B prov o d gick väll bra tro ja hahaha.. efter lunch ska ja göra konferens & samhällskunskaps A prov.. d knas 4 prov men d sista dagen för terminen sen på med kavajen o klackarna fram tills jul, praktikeen!! känns as cool =)..

ska hämta upp min lilla charmtroll nicknack efter skolan hon ska sova hos faster ikväll sen med till uppsala imorgon.. myssigt ska d bli.. så ja o tess tänkte gå t stan o kolla runt lite fika sådär o hitta på nåt roligt..
på lördag blire tattoo men min käre bror, hoppas d inte fuckar sig igen e fett less på vänta.. hahah..

ses u later fucking haters!


My princess

Låg och softade galet i sängen och jag hörde hur aidi satt och böla om att vi skulle gå och handla för att hon va hungrig, ja som ni ser i inlägget nedan. Men aa iallafall, efter ett tag så pallrade jag mig upp ur sängen så gick vi o handlade, mumsie! Så när vi kom hem lagade min princess lunch till mig och henne, fast hahah det var frukost men som lunch, aa ni fattar haha! Nu ska jag ringa min mami o be henne om skjuts till Solna från denna hemliga ort vi befinner oss i just nu ;)



tjockisen!

ja vill gå t affären nu o handla nåt vi kan laga t lunch men ja har ingen aning om vad o ja orkar inte röra min feta arsle ut.. hahaha
nu ligger ja bara i soffan som en geleklump framför laptopen samtidigt som tv rullar på i fullfart, fatta inte va ja gör typ försöker koncentrera mig på båda, besluts ångest som vanligt  hahah..

igår d va en rikigt myspys kväll senare som ni sett så kom tess kusin chayenne förbi med hennes kompis.. ja trodde hennes kusin hette cayenne.. i min lila hjärna ja tänkte haa så hon heter som en av världens bästa kryddor som ja dör för (cayenne peppar), skadad ja e hahahahahahaha..

IDAG SÅ SKA JAG träffa min älskling efter år o dar känns d som..
ja har saknat henne så otroligt mkt.. o dom säger hon blivit en rikigt tjockis..
hm, bantningskur?
hahahaha ja älskar när min sötnos är tjock men hon ska fan endå inte bli för stor d ha ju hänt tidigare o då har vi lagt upp "viktväktar" schema t henne hahahahaha.. nee men du är jätte fin hur du än ser ut men man måste tänka på hälsan..iaf nog om d, så här ser min tjockis ut nu.. helt sjuukt ja vill träfffa henne nu nu nu nu nu!
min tjockis !
-MIN stora kärlek Akira-


Kärlek

Godmorgon sverige! konstigt nog är jag vaken även fast jag sov klockan halv åtta i morse hahaha..
Aidi väckte mig hon kom från skolan och hit igen. Nu sitter hon i vardagsrummet med sin data och jag inne på rummet o lyssnar på musik i sängen. Lite mer pics från igår tänkte jag lägga upp, pics efter vi fick besök


Här skulle de ätas, det skulle fixas alkohol och det skulle vara fitt kallt ute. Nu ska vi gå o handla peace oooout


natt/morgon blogging

Hejhopp, det var länge sen man var vaken så här länge, men vad gör man när man umgås med eliten?
haha min älsklings kusin Cheyenne var här men sist men inte minst var Malin här också, heyy det var inte igår alltså! fyfan va härligt det var att bara sitta i timmar och snacka om alllt allt allt....
Aidi sover just nu, det är skola för henne i morgon bitti, så duuktig. Själv är man ju ledig så då kan man ju släppa lös lite. Eller släppa lös och släppa lös, sitter och tänker på saker som man blev informerad om ikväll, vilket får mig att känna panik i kroppen, men skitsamma de inget man pratar om så här i bloggen!
Måste sova nuuuu puss o kram skumbanan!


retards första videoblogg hoho


bildblogg ............

vi palla inte blogga men här får ni lite bilder som updates istället av våran super duper muper kväll i en okänd ort....




to be continued...


RSS 2.0